Madibalance.dk - Kostvejleder og sygeplejerske Anne-Marie Mortensen

Om mig

Jeg arbejder med sundhed. Både min egen og andres. Jeg holder mig derfor løbende opdateret på kostområdet i det hele taget men også på det område, jeg har meget stor interesse og hjerte for: Hvordan kost kan forebygge, lindre og hæmme kræft.

Jeg er oprindelig uddannet narkosesygeplejerske. Som narkosesygeplejerske var jeg ikke i tvivl om, at livsstil og kostvaner havde afgørende betydning for, hvordan de patienter, jeg bedøvede, kom sig efter et operativt indgreb. Dette inspirerede mig til at gå mere i dybden med, hvordan kost og livsstil har betydning for både helbred og velvære. Jeg er tilknyttet Falck Health Care hvor jeg, som sygeplejerske og kostvejleder, gennemfører sundhedsforebyggende arbejde i større virksomheder. Desuden er jeg tilknyttet Kurhotel Skodsborg hvor jeg er så heldig at være med til at arrangere diverse events og dejlige 2 dages Health retreat ophold med masser af sund mad, madworkshop, undervisning og træning.. Jeg nyder at kunne inspirere til at ændre på små vaner der giver store resultater. Er man først komme i gang med et par enkelte gode vaner, vil der nemt kunne snige sig flere ind ”helt af sig selv”.

Jeg fungerer som kostvejleder for de nysgerrige og aktive kræftpatienters egen forening [www.tidslerne.dk](http://www.tidslerne.dk). Jeg arrangerer løbende kursusdage for kræftpatienter og deres pårørende. Rå mad ser jeg som et meget værdifuldt supplement til den mere ”almindelige” mad, så med jævne mellemrum afholder jeg en dag workshop med Raw Food. 

Privat lever jeg selvfølgelig med reelle, uspolerede fødevarer, motion, god søvn og afstresning. Dette, giver mig masser af energi, stabilt humør, stort mentalt overskud og masser af glæde. **Jeg tilbyder:** Kursusdage for kræft patienter, pårørende og tidligere kræftpatienter, der ønsker at forebygge kræft samt Raw Food heldags workshops. Desuden foredrag omkring kost og kræft og Raw Food workshops i virksomheder, institutioner eller foreninger. Kontakt mig, hvis du ønsker nærmere oplysninger om kursus dage eller foredrag. Kursus dagene finder du beskrevet her på min hjemmeside.